Надявам се заредени днес да тръгнем в новата си битка

...
Надявам се заредени днес да тръгнем в новата си битка
Коментари Харесай

Корнелия Нинова към социалистите на Бузлуджа: Народе, изправете се и те ще паднат

Надявам се заредени през днешния ден да тръгнем в новата си борба за локални избори, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред 40 хиляди социалисти, по данни на уредниците, на обичайния събор на левицата на Бузлуджа.

Тя означи, че през днешния ден политиката не е в телевизионните студия, а се трансформира във възрожденско будителство. Нашата задача е от през днешния ден да тръгнем из страната и да будим народа, сподели Нинова.

Снимка: Ладислав Цветков

Борисов ръководи, не тъй като може и не тъй като народът го желае и го харесва, а поради страха и апатията, разяснява водачът на Българска социалистическа партия.
Българска социалистическа партия се събира на народен събор на Бузлуджа Кирил Добрев разгласи, че на локалните избори левицата ще показа ново потомство политици
Днес нашият политически конкурент е ГЕРБ, само че нашият зложелател е страхът и нашата задача – да отидем до всеки безпаричен, слаб, пренебрегнат и унизен, да му подадем ръка, да му дадем религия и сили и да му кажем, че ориста ни зависи от всеки от нас, да му кажем: " Народе, изправете се и те ще паднат ", прикани тя социалистите.

Снимка: Ладислав Цветков
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР