Надявам се временно изпълняващият длъжността директор на АГ Шейново“ да

...
Надявам се временно изпълняващият длъжността директор на АГ Шейново“ да
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Директорът на АГ „Шейново“ трябва да овладее ситуацията

Надявам се краткотрайно изпълняващият длъжността шеф на АГ „ Шейново “ да успее да овладее обстановката и да я успокои. Това е отговорност на шефа, разяснява пред публицисти кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, която откри три нови линии от Столичния градски превоз в кв. „ Горна баня “.

Поводът за коментара са продължаващите митинги на медици в общинското здравно заведение. Протестът им е в поддръжка на доктор Румен Велев, който единствен се е явил на конкурс, само че вместо него за краткотрайно изпълняваща длъжността е била назначена Таня Андреева.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова напомни, че решението на Столичният общински съвет (СОС) допуска нов конкурс, който да се провежда от новия Общински съвет след локалните избори. „ Смятам, че по този начин е редно и постоянно, когато има някакво напрежение във връзка на състезания, е по-добре да се прекратят и да се създадат отначало, с цел да няма подозрение “, разяснява Фандъкова. По думите ѝ това е една от най-големите и извънредно значими за София лечебни заведения. „ Знаете, че там имаше и тежки произшествия доскоро повече от година. Още тогава бях доста разтревожена и в този момент съм разтревожена “, сподели тя пред Българска телеграфна агенция.

Имаше разговор. Аз постоянно съм подкрепяла болница „ Шейново “ мисля, че това е несъмнено, в това число с големи вложения в болничното заведение от страна на Столичната община, и в края на краищата ръководството изисква доста огромна отговорност и внимание, с цел да не се позволяват такива тежки произшествия, съобщи още Фандъкова.

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР