Надявам се в рамките на тази седмица да се свика

...
Надявам се в рамките на тази седмица да се свика
Коментари Харесай

Румен Радев: Надявам се в рамките на тази седмица да се свика парламентът

Надявам се в границите на тази седмица да се свика Народното събрание, би трябвало да съблюдаваме прецизно Конституцията и законите. Това сподели в изказване президентът Румен Радев.

"Нека караме по ясно избрана последователност съгласно закона и Конституцията, дано забележим обнародването на листата от народни представители от ЦИК, надлежно ще взема решение и издавам декрет за свикването. Оттам, несъмнено, нямам никакво желание да бавя.

Редно е в ситуацията, в която се намираме, част по-скоро да имаме изясненост и, уповавам се – устойчиво, оперативно, постоянно държавно управление.

Засилват се, както виждате, спекулациите от избрани политически партии, от избрани поръчкови коментатори по отношение на служебното държавно управление, това очевидно издава единствено боязън някакъв и терзание от допустимо покачване на розовата завеса за ръководството на страната от това служебно държавно управление ", сподели президентът.
Надявам се в границите на тази седмица да се свика Народното събрание, само че би трябвало да следваме прецизно изискванията и на Конституцията, и на закона. Нека забележим дали ще има първо връщане на мандат, второ връщане на мандат, едвам тогава ще приказваме за трети, добави Румен Радев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР