Надявам се в най-скоро време истината да излезне наяве! След

...
Надявам се в най-скоро време истината да излезне наяве! След
Коментари Харесай

Полицайката от катастрофата: Всички ще си сърбате попарата

" Надявам се в най-скоро време истината да излезне нескрито! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без даже да сте осведомени и да сте видяли нещо с очите си! ".

Така се обръща към обществеността посредством фейсбук профила си Симона Радева - полицайката, за която през вчерашния ден от Министерство на вътрешните работи изнесоха данни, че е имала " връзки " с Георги Семерджиев, предизвикал злополуката сред бул. " Черни връх " и " Арсеналски " в София, в резултат на която починаха две млади дами. По първични данни Радева е била спътничка на Семерджиев в колата, като както е известно, след удара двамата са избягали от местопроизшествието, а в автомобила са били открити полицейска палка и сигнална лампа.

Ето какво написа Радева:

" Надявам се в най-скоро време истината да излезне нескрито! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без даже да сте осведомени и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заканите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете следствията! Никой от вас не е арбитър, с цел да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички " злобни човечета " и се разсъните малко, абстрахирайки се от публикации, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и нека вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот поради клюки! На мен съвестта ми е чиста! "

https://www.clubz.bg/uploads/2022/07/симона радева фб.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 520 " height= " 214 " />

Същевременно през вчерашния ден Антикорупционния фонд прикани Министерство на вътрешните работи за вътрешно следствие дали е имало чадър над обвинения Семерджиев. Според информацията на Фонда упрекнатият за тежкото ПТП e очевидец по основно дело против проведена незаконна група с 44 участници отпред с Радмил Ранов.

Вътрешният министър Бойко Рашков удостовери, че Семерджиев е бил очевидец, само че без да прецизира по кое дело.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР