Надявам се утре вотът на недоверие да не мине, но

...
Надявам се утре вотът на недоверие да не мине, но
Коментари Харесай

Петков: Надявам се утре вотът на недоверие да не мине

Надявам се на следващия ден вотът на съмнение да не мине, само че в случай че мине, това е просто една стъпка. След това първият мандат идва при нас, имаме седем дни да беседваме с другите депутати, изключително от Има Такъв Народ. Наистина се надявам, че има още хора, които се двоумят. План „ Б “ е получаваме първия мандат и използваме тези дни да продължим със мощната самодейност, че този парламент може да се ръководи и да има болшинство от самостоятелни депутати.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание министър председателят Кирил Петков.

" Днес чухме разнообразни причини, само че те нямаха доста тежест или доста смисъл. Чух причини от рода, че стопанската система се срутва в първото тримесечие на годината, а тя се е качила с 4%. Чух причини за доста проинфлационна политика, а всички знаят, че горивата – газа и петрола са привнесли тази инфлация в България ", добави той.

Не можем да създадем договорка с хора, които са били част от корупционния модел. Ние ще излъжем нашите гласоподаватели, ще излъжем себе си. Другото, което не може да се случи, е да създадем договорка с Движение за права и свободи. Не може да се случи, те може би доста се надяват, само че няма да се случи.

Условията, които ни даде „ Възраждане “ да излезем от Европейски Съюз, НАТО са неуместни. В Има Такъв Народ има свестни хора, които сега се опасяват и се чудят дали и по какъв начин да вземат вярното решение, тъй като всички схващат, че това, което Слави Трифонов направи, беше голям риск за страната, безусловно недомислена постъпка и знак на задкулисие.

Ще отида и ще направя в Брюксел тъкмо това, което дадох обещание – в случай че няма решение от Народно събрание (б.р. за Северна Македония) ще кажа, че няма такова и че не мога да трансформира позицията, до момента в който това решение не бъде обещано от Народно събрание. Държа си на думата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР