Надявам се спойката на новата власт да бъде тяхната програма,

...
Надявам се спойката на новата власт да бъде тяхната програма,
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев се надява Кирил Петков да е като Станишев

Надявам се заварката на новата власт да бъде тяхната стратегия, да реализират резултати за хората, тъй като, в случай че президентът е заварката, тогава се получава задкулисие. Това съобщи президентът на България в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев пред Българска национална телевизия.

По думите му президентът Румен Радев имал един широкообхватен проект за печелене на президентските избори посредством намаляване на съперника от служебното държавно управление. Хорото на тези, които танцуваха в изборната нощ, не било премислено и трябвало да се случва с мотив починалите от ковид. Има победител на изборите, само че народът не е победил, уточни Плевнелиев.

Във връзка с водени от " Продължаваме промяната ", която завоюва предварителните парламентарни избори, Плевнелиев съобщи, че новият план има подобие с ръководството на министър-председателя Сергей Станишев. Трябва да се следи деликатно дали Петков ще се развива в едната или другата посока, посочи той.

Според него е значимо да се подчертае дали още веднъж сме в същата обстановка - министър-председателят е посочен от мощния президент. Един министър председател би трябвало да отстоява независимостта от президентската институция, само че до няколко месеца Кирил Петков като министър-председател, в случай че бъде подобен, би трябвало да отстоява своята самостоятелност, както Сергей Станишев. би трябвало да отстоява независимостта от изпълнителната власт , което значи, че ще има напрежение по оста изпълнителна власт-президентство - това е позитивният сюжет.
 Проф. Антоанета Христова вижда тежки червени линии в договарянията на Политическа партия
Проф. Антоанета Христова вижда тежки червени линии в договарянията на Политическа партия

Имало доста огромна мъгла по отношение на ръководството на Кирил Петков и Асен Василев

Негативният сюжет е, че Румен Радев ще продължава да налива масло в огъня в борбата си против Бойко Борисов и ГЕРБ. Според Плевнелиев първият петгодишен мандат на Радев е изпразнен от наличие.

Плевнелиев пожела триумфа на новата коалиция, която съгласно него ще бъде със комплицирана формула. Ако само и единствено ще бъдат дружно поради изчегъртването, ръководството няма да бъде стабилно, добави той като запита дали още веднъж
 Радев привиква Народно събрание най-рано идната седмица - партиите се нуждаели от време за разговор
Радев привиква Народно събрание най-рано идната седмица - партиите се нуждаели от време за разговор

Две задания пред парламентарно показаните обединения вижда президентът

Той е изумен за това какъв разбор вършат американците на Балканите, с цел да припознаят Румен Радев като проамериканския човек. Плевнелиев се разочаровал доста от изказванията на Румен Радев, че Това не е неточност, а е съзнателна политика. През целия му мандат той се опита да омаловажи глобите против Русия, посочи експрезидентът.

Според него в ИК на Румен Радев има 27 сътрудници на Държавна сигурност. " Резултатите излязоха нескрито - в случай че американците мислеха дълготрайно, би трябвало да са наясно накъде ги бута президентът Румен Радев ", разяснява Плевнелиев. Ако желаеме да има мир за нашите деца, той би трябвало да се базира на правила, които се съблюдават от най-силните. Ако Русия нарушава закона и окупират елементи от по-слабите, ще има ли мир? С дейностите си президентът Радев потвърди, че бута България към казахските степи, посочи Плевнелиев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР