Надявам се след тези избори да се види поне малко

...
Надявам се след тези избори да се види поне малко
Коментари Харесай

Ива Митева: При тази конфигурация, която се задава, кабинет не може да има

Надявам се след тези избори да се види най-малко малко светлина. Това, което се внушава е, че още веднъж ще се върви на избори. Това коментира  от коалиция " Заедно " в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия. 

По думите и над 100 млн. лева се отделят за избори през няколко месеца. 

При тази настройка, която се задава, кабинет не може да има. Така не можем да продължим, липсва посока, уповавам се след тези избори да се види светлина. Трябва да дойдат политици, които в действителност мислят за България. Имаме политици от 32 години в Народното събрание и те в този момент ни убеждават, че са смяна. Всички партии на статуквото станаха партии на смяната. Хората се объркаха и не желаят да гласоподават. Има проблем в политическата система и той не е единствено в България. Демокрацията е синоним на безпорядък и спекталът на турбуленция и разкол, означи Митева. 

Народните представители би трябвало да работят със своята съвест и да не разрешават да бъдат манипулирани с СМС-си по какъв начин да се гласоподава по дадени въпроси. Всеки в своята политическа партия знае по какъв начин работят. Народните представители се употребяват като едни оператори на бутони, сподели още тя. 

акцентира, че листите на коалиция " Заедно " са построени съвсем 90% от хора, които са издигнати от родните си места и са свързани с тях - юристи, инженери, икономисти, лекари. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР