Надявам се ротацията да се случи, както е договорено. Реализирането

...
Надявам се ротацията да се случи, както е договорено. Реализирането
Коментари Харесай

Кънев: Ротацията ще покаже стабилност

Надявам се ротацията да се случи, както е контрактувано. Реализирането на ротацията ще е индикатор за стабилността. А ръководещото болшинство е комплицирано по думите му. Не бих драматизирал, акцентира още Кънев за трусовете в сглобката. Този вид престрелки през медиите не оказват помощ, счита евродепутатът. Но се надява те да не спънат преговорния развой за ротацията.Това съобщи евродепутатът Радан Кънев на конференция.

Според него сме закъснели с европейската акция и да се слагат огромните въпроси. Затова Кънев препоръчва след ротацията да стартира дебатът по европейската политика. ПП-ДБ като коалиция имат огромна отговорност на тези избори, безапелационен бе евродепутатът. Той е за единно явяване на двете коалиции и би трябвало да се борят за първото място и да преодолеят отрицателния резултат от ръководството с ГЕРБ. Нашите гласоподаватели не заслужават да бъдат изпращани в Б група, посочи той, написа news.bg.

България може да е мощна в Европейски Съюз, акцентира Кънев. Никола Минчев е сплотяваща фигура, по мнението му. В неговото водачество нямало политически спор. Над 2000 законодателни начинания регистрира евродепутатът. Още 3000 са самодейностите, които е съподписал. Над 50 настоящи въпроса е отправил към Европейска комисия. Над 80 изявления в пленарна зала е направил българският представител в Екологичен потенциал. Докладчик е по 16 доклада и е съдействал за над 100 петиции главно на българи против замърсяването в техните обитаеми места. Най-трудната част от обещанията, които е поел Кънев към гласоподавателите, е да се понижи бюрокрацията и административната тежест.

Зелената договорка се състои от 20 законодателни акта, както той даде за образец. Те постановат бюрократични условия към бизнеса. Кънев най-активно е дал своя вот За освобождение на Европа от зависимостта от Русия и Китай. В идващ мандат той ще работи за усилване ролята на европейската прокуратура. Силни тематични обединения в център-дясно ще са нужни в идващия мандат на Екологичен потенциал. Той започва подкаст за европейска политика, в която Кънев ще е публицист.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР