Надявам се правителството да не предава националните интереси, както лидерите

...
Надявам се правителството да не предава националните интереси, както лидерите
Коментари Харесай

Румен Радев: Надявам се правителството да не предава националните интереси, както лидерите на новата коалиция предадоха доверието на своите избиратели

Надявам се държавното управление да не предава националните ползи, както водачите на новата коалиция предадоха доверието на своите гласоподаватели. Това сподели в коридорите на Народното събрание президентът Румен Радев.

„ Обществото ни занапред ще осмисля процесите към афиширането на тази коалиция. Защото тя обезсмисли изборите ", уточни президентът.

„ Надявам се държавното управление да не предава националните ползи на България. Лидерите на новата коалиция предадоха доверието на своите гласоподаватели. Спомняте си по какъв начин господин Борисов обикаляше страната и обясняваше, че " Продължаваме промяната " са унищожили страната и в случай че се позволен до властта, те ще я довършват. Днес той им подарява цялата власт. Спомняте си по какъв начин Политическа партия в обществените мрежи въодушевяваха своите почитатели, че ГЕРБ са мафията. Днес те споделят властта с ГЕРБ. Спомняте си по какъв начин " Демократична България " поведоха гласоподавателите си на кръстоносен поход против олигархията, през днешния ден те просят някакво утвърждение. Всички те завоюваха за сметка на излъгания гласоподавател и демокрацията ", съобщи още Радев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР