Надявам се ПП-ДБ да не склони на кабинет с .

...
Надявам се ПП-ДБ да не склони на кабинет с .
Коментари Харесай

Бабикян: Надявам се ПП-ДБ да не склони на кабинет с ГЕРБ

Надявам се ПП-ДБ да не склони на кабинет с. Това съобщи пред БНР, пиар специалист от гражданско придвижване „ Ние идваме “.

" Независимо дали ще бъде малцинство, подкрепено от тях, или пък публична коалиция. Тези филми сме ги гледали. Надявам се също, че няма да имат повече мандати. "

Винаги има безредици към реденето на листите, изясни той.

„ Напрежение в листите има даже, в случай че една партия се явява сама. Многомандатните региони са единствено 31, първите места - също. В по-опитните партии тези безредици се тушират. По-младите обединения вземат решение, че това е нещо извънредно. Моделът за триумф е, когато повече организации с електорален принос бъдат събрани дружно “. 

Бабикян разяснява и изказванията на Александър Дунчев, че в Политическа партия има хора, които повтарят модела на - заграждане с послушни хора и задкулисие.

Ако това, което споделя Дунчев е истина, е доста обезпокоително . Тогава стопираме да приказваме за положителните и неприятните. В причините му обаче се чу, че би трябвало да се поправят нещата, като той стане лидер на листата.  Ако има такива проблеми, надали ще отминат, в случай че станеш лидер на листа. Нима задкулисието ще изчезне?

Всеки ден е време да се организира диалог, в случай че има процеси на задкулисие , счита Бабикян.

„ Те нарастват и превземат която и да е конструкция. Независимо по какъв начин се споделя партията, постоянно се стига до един и същи резултат - ще седим с хронометър и ще чакаме идващите митинги “.

несъмнено ще се опита да употребява този скандал, счита той.

„ Това е обикновено.  Важният въпрос е доколко ще успее да се показа за тази цивилизована пронатовска партия, която пази ползите по време на война . Стига с алените линии - дайте да се оженим незабавно след изборите, споделят те. Вижте интензивността на Борисов. Няма по-ясен измерител от това, което прави падишахът в една еднолична партия. Накрая резултатът ще бъде - дайте да се съберем, тъй като България отива по дяволите “. 

В листите на единствената вест е, че Борисов съобщи, че желае да е в Народното събрание, изясни Бабикян.

„ Освен Пеевски, ще имаме и Бойко Борисов в Народното събрание. Комплектът ще е цялостен. Нещата се връщат в първичен тип от страна на режима, който управляваше България. Те не са доста радостни. Останалото е ясно - обичайните някогашни министри, някогашни енергетици, които прокараха съветски ползи, някогашни вътрешни министри, които биеха децата ни пред Министерски съвет “, настоя той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР