Надявам се Петрович да остане по-дълго на поста треньор на

...
Надявам се Петрович да остане по-дълго на поста треньор на
Коментари Харесай

Неделев: Надявам се Петрович да остане по-дълго на поста треньор на Ботев

Надявам се Петрович да остане по-дълго на поста треньор на Ботев. Това съобщи на конференция в Пресклуб „ България “ награденият за „ Футболист на месец април “ и „ Играч на 2-ри кръг “ в efbet лига Тодор Неделев от Ботев (Пд), съобщи кореспондент на БГНЕС.

Атакуващият полузащитник показа упованията си за днешния дуел против Левски и усещанията си от новия старши треньор на отбора Желко Петрович. „ Както всички знаете, в действителност от доста време Ботев няма победа над Левски на „ Герена “ – ще бъде един доста сложен мач, само че сме готови, уповавам се да вземем максимума от тази среща. Треньорът е доста добър, има много разнообразни визии от предния. Всичко е супер в съблекалнята, упражняваме с въодушевление, изпълняваме всички инструкции на най-много – уповавам се с него Ботев да реализира триумфи и той самият да се задържи по-дълго на поста треньор на Ботев “, стартира той.

Халфът съобщи, че ще бъде мъчно Ботев да се намеси в тройката през този сезон, като още един път акцентира, че не е идвала съответна оферта към него през лятото. „ Най-важно е да съм жив и здрав, да давам максимума във всеки мач. Сезонът стартира добре за мен, уповавам се да продължа в същия темп, дай Боже да оказа помощ и на националния тим с каквото мога. Левски, ЦСКА и Лудогорец са трите най-хубави тима в България – дай Боже да сме в тройката, само че ще е много мъчно, играем мач за мач и към този момент най-после на сезона ще се види. Конкретни предложения нямаше, имаше запитвания, писаници, само че нямаше нищо черно на бяло – аз имам настоящи контракт с Ботев и по тази причина съм още тук “, разяснява Неделев.

Българският национал показа още, че на целия тим е било тежко след изгубения край за Купата на страната от градския противник Локомотив, само че изрази вяра в тазгодишното продобиване на конкуренцията. Той не счита, че Левски ще бъде обезверен след загубата от АЕК (Ларнака). „ Все отново сме експерти, колкото и да е тежко след този мач, всички дружно би трябвало да вдигнем глави и да продължим напред – в действителност беше тежък интервал след финала, само че с такива мачове човек става по-силен. Този шампионат е нашият и тази години се надявам да стигнем още веднъж край и този път да го спечелим. Довечера ще се види най-добре, не мисля, че ще са паднали духом. Доколкото познавам треньора им, ще ги надъха доста за този мач, тъй като е значим за тях – ще гледат да се реваншират пред своите почитатели за тази загуба от АЕК (Ларнака) “, приключи той.

Неделев вкара хеттрик в мрежата на Дунав в предходния кръг, а пловдивчани са непобедени от старта на сезона, сходно на Левски. Двубоят против „ сини “ и „ жълто-черни “ е довечера от 18:45 часа на стадион „ Георги Аспарухов “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР