Надявам се партии в коалицията да създадат пространство, лишено от

...
Надявам се партии в коалицията да създадат пространство, лишено от
Коментари Харесай

Илияна Йотова Надявам се новото правителство да спре кръговрата на калинките

Надявам се партии в обединението да основат пространство, лишено от корпуция, в което се съблюдават законите, уважението и разпоредбите, лишено от кръговрата на калинките, сподели през днешния ден вицепрезидента Илияна Йотова. Според нея ръководството на ГЕРБ е имало и положителни неща, само че общото усещане е за основаване на огромна рецесия, детайлностите, за която още не са ясни. " Нямаше държавност, ниситуциите бяха блокирани, а частния бизнес не можеше да работи по разпоредбите и законите ", разясни Йотова.

Попитана дали президентството ще подлага на критика неточности и на новия кабинет, вицепрезидентът отговори: " Нашата позиция е ясно и лесна. Ние сме мажоритарен избор на българския народ. Ангажиментът ни е към българските жители, не към нито партия или коалиция ", е позицията на Йотова.

Тя поддържа решението на премиера Кирил Петков в Министерски съвет и част от други министерства,, негативен тест за COVID-19 или за антитела.

В отговор на въпрос, вицепрезидентът сподели, че оставката на основния прокурор Иван Гешев няма да реши проблемите в прокуратурата. " Трябва съществено да се намерения за промени в Конституцията, с цел да премахнем чувството, че основният прокурор е безотговорен ", е мнението на Йотова.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР