Надявам се най-после България да се оттласне от дъното и

...
Надявам се най-после България да се оттласне от дъното и
Коментари Харесай

Гуцанов: 235 милиона лева от ЕС са налети в Градски транспорт във Варна. Вие да ги виждате по улиците?

" Надявам се най-сетне България да се оттласне от дъното и безвремието, за което загатва кметът Иван Портних по адрес на служебните държавни управления, само че което за България трае към този момент 12 години под ръководството на ГЕРБ. Затова преди всичко би трябвало да разбием бандитската система, разрешила милиарди левове да бъдат изхарчени без действително свършена работа. Част от този развой е инспекцията, която стартира прокуратурата в община Варна. Крайно време беше органите да се намесят в работата на „ Градски превоз “. В сдружението бяха налети 235 млн. лв. европейски средства по два плана. Вие да виждате 235 млн. лв. да возят по улиците на Варна?

Крайно време е да бъде вдигнат политическият чадър, държан от изтъкнат евродепутат от Варна, с цел да може най-сетне Варна да има добър и съвременен превоз.

Напълно действително е постоянен кабинет да има до десетина дни, заявих през днешния ден в ефира на. Има няколко тематики, по които Българска социалистическа партия е безапелационна. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР