Надявам се, най-накрая да получим някаква информация за Янек след

...
Надявам се, най-накрая да получим някаква информация за Янек след
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Янек: Надявам се го държат някъде и е жив

Надявам се, най-сетне да получим някаква информация за Янек след ареста на Капланов. Надявам се да го държат някъде и да е жив. Това съобщи братът на изчезналия мъж от Дупница Марио Миланов пред Нова телевизия.
Още по тематиката
Бившият гард на братя Галеви Васил Капланов, по прякор Каплата, бе арестуван в сряда поради изгубването на 43-годишният мъж.

" Не бих го нарекъл спор това сред тях. Капланов може да желае да се разправи с Янек за това, че брат ми е имал връзки преди време с жена му. На няколко пъти Янек е търсил връзка с Капланов, с цел да се изяснят серията от произшествия против него. Тя обаче му е отказана. Капланов все е отклонявал поканата за среща. Всичко ескалира, когато получихме фотография на гроба на нашите. Това става във вторник, а в петък се виждат и Янек отново търси контакт, с цел да се видят. Много хора са видели по какъв начин Янек се качва в колата на Капланов. Негови другари го чакали до 2 часа сутринта пред блока ", показа Марио.

" Надявам се, че е жив и някъде го държат ", съобщи още братът на изчезналия. Според него преднамерено в първите дни нищо не е направено, с цел да се обясни случая.

" Полицията в Дупница не направи нищо в първите часове, откакто изчезна брат ми. Това е скъпо изгубено време. Брат ми се сблъска с демоните на един човек. Хората в България не са такива. Става въпрос за единици. Хората у нас са положителни ", безапелационен е Марио.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР