Надявам се на тази среща да се говори сериозно, а

...
Надявам се на тази среща да се говори сериозно, а
Коментари Харесай

Даниел Митов: "Продължаваме промяната" говори с опорки от предизборната кампания

" Надявам се на тази среща да се приказва съществено, а не с клишета и пропагандни небивалици ". Това сподели пред БТВ Даниел Митов, зам.-председател на ГЕРБ за предстоящите на следващия ден диалози в Народното събрание сред " Продължаваме промяната " и ГЕРБ.

Той упрекна представителите на втората партия в Народното събрание, че приказва с " опорки от предизборната акция ". Като образец даде изказванието за реализиран " огромен стопански напредък " по време на кабинета " Петков ".

" Когато хората са те изпратили в Народното събрание, си задължен да направиш всички старания в посока на това да има държавно управление. Аз съм уверен, че зрелите партии в българския парламент, тези, които знаят какво е народна власт, какво е законодателство, какво са институции, по какъв начин действат те посред, ще създадат всичко допустимо, с цел да стигнем до въпреки всичко някакъв допустим миг за сформиране на държавно управление ", разяснява Митов.

По думите му от " Продължаваме промяната " доста желаят да се върви на нови предварителни избори.

" Ако не желаеха избори, нямаше да споделят: " Няма да подкрепим първия мандат. Откъде накъде, може първият мандат в един миг да се окаже доста потребен. Защо, от кое място накъде няма да поддържат мандат на ГЕРБ, който ще се окаже потребен ", попита зам.-председателят на ГЕРБ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР