Надявам се на 1-ви януари да потече газ по интерконектора.

...
Надявам се на 1-ви януари да потече газ по интерконектора.
Коментари Харесай

Делян Добрев към Асен Василев: Надявам се това правителство, което договаряте, да заработи час по-скоро

Надявам се на 1-ви януари да потече газ по интерконектора. Аз съм сигурен, че и през юни няма да потече. Отсега споделям на господин Василев, че ще следим доста деликатно дали ще бъде глобен строителят, който строи връзката и няма да извърши периодите. Ние сме готова съпротива и ще следим за всички тези въпроси. Това сподели депутатът от в предаването "Панорама " на Българска национална телевизия.

"Крайно време е да спрем да приказваме с изречения от предизборната акция, а да се заемем с решаването на проблемите. Вие казахте, че имаме здравна рецесия и до момента в който се водят договаряния, 10 дни не се привиква Народно събрание. Бизнесът е пред банкрут, тъй като не може да си заплаща тока. Помощта свърши от три дни. От 1 декември няма и тези 110 лева Решаването на въпросите в тази страна не търпи никакво отсрочване. Надявам се това държавно управление, което договаряте, да проработи час по-скоро ", обърна се към от " ".

"За осем месеца не видяхме доказателства за нито едно от обвиняванията към нас ", добави той.

"Ин хаус поръчките, които прекратихте, ще се окаже загуба за страната, тъй като там ще има суми, които са доста по-ниски от това, което вие ще договорите. Миналата година е контрактувано построяването на Хемус, платени са задатъци, договорите са прекъснати и задатъците са прибрани. Догодина ще се направи поръчка, която ще е по-скъпа на километър, в сравнение с беше тази, която се приключи от служебния кабинет. Тогава някой ще потърси ли отговорност за какво обществото се ощетява с 1 милиард лв.? ", попита, обръщайки се към.

Платени са задатъци по старите цени, следващата година ще се договаря при по-високи цени, сподели още депутатът от.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР