Надявам се Министерство на транспорта да намери възможно най-добрите юристи,

...
Надявам се Министерство на транспорта да намери възможно най-добрите юристи,
Коментари Харесай

Румен Христов: Румен Радев не може да преживее факта, че има редовно правителство

Надявам се Министерство на превоза да откри допустимо най-хубавите адвокати, които да отхвърлен офанзивата на " Лукойл Нефтохим “ към страната ни. Според мен нашите причини биха издържали при един арбитраж, тъй като желаеме да наложим по-сериозен надзор. Тъй като имаме подозрение, че част от облагите, които не влизат в българската хазна, подкрепят Русия и най-много войната, която водят в Украйна. Това разяснява заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Румен Христов в ефира на Българска национална телевизия по отношение на предлагането за преустановяване на концесията на пристанище " Росенец ".

По мотив рецензиите на президента за кабинета Христов разяснява, че Румен Радев " не може да преживее “ обстоятелството, че има постоянно държавно управление и заради това търси мотиви по какъв начин да го " нападне “.

" Изпълнителната власт натрупа негативи, тъй като не може да реши проблемите на всички жители и заради това е осъдена с по-нисък рейтинг “, счита той.

Христов уточни, че е имало потребност от постоянно държавно управление заради две аргументи. Първата - ръководството на България да се освободи от едноличната власт на президента Радев. А втората причина съгласно Христов е, че единствено при постоянно държавно управление България ще получи покана за участие в Шенген.

" В обединението не работим елементарно, тя скърца. Но беше нужна. В името на интереса на България е да има постоянно държавно управление. Много мъчно се разбираме - към този момент втори месец няма назначени нови регионални шефове. ПП-ДБ желаят да вземат всяко място, цялата власт “, добави заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР