Надявам се Министерство на транспорта да намери възможно най-добрите юристи,

...
Надявам се Министерство на транспорта да намери възможно най-добрите юристи,
Коментари Харесай

Румен Христов: Президентът Радев не може да преживее факта, че има редовно правителство

Надявам се Министерство на превоза да откри допустимо най-хубавите адвокати, които да отхвърлен офанзивата на „ Лукойл Нефтохим “ към страната ни. Искаме да наложим един по-сериозен надзор, защото имаме подозрение, че част от финансите, които получават, подкрепят войната, която водят в Украйна. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили Румен Христов пред Българска национална телевизия.
Прочетете още
„ Нашият мотив е обвързван с това левче, за което приказваме от повече от една година. Ние споделяме, че това, което е над действителната себестойност – 30% да остават в Лукойл, а 70% да влизат в един фонд за българските жители. Никой няма желание да попречва активността на комбината. Очакваме стопански изгоди, само че и сериозна юридическа борба “, акцентира той.

„ Русофилските възгледи на господин Радев са ясни. Той не може да преживее обстоятелството, че има постоянно държавно управление. То беше основано мъчно и скърца. Изпълнителната власт натрупа негативи, тъй като не може да реши проблемите на всички жители. Имаше потребност от постоянно държавно управление, с цел да освободим България от едноличната власт на президента Радев, считаме също, че при постоянно държавно управление България ще получи сподели за участие в Шенген “, изясни Христов във връзка рецензиите на президента Румен Радев по кабинета.

„ Тази коалиция не беше лесна, само че в името на интерес на България е да има постоянно държавно управление. Много мъчно се разбираме. Вече втори месец няма назначени нови регионални шефове. Трудно се договаряме. ПП-ДБ желаят да вземат всяко място. Благодарение на компромисите, които направихме, има ръководство. Те желаят да вземат регулаторите с по-дълги мандати. Ние имаме готови фрагменти и ги предлагаме “, призна зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ- Съюз на демократичните сили.

„ След съглашението оставаме не коалиция. Някакъв механизъм би трябвало да има. Движение за права и свободи е партия, която не е за подценяване. Тя ни е нужна за парламентарното болшинство. Избирателите ни схващат мъчно причините ни за партньорство “, сподели още Румен Христов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР