Надявам се лидерите да не предават доверието на хората. Днес

...
Надявам се лидерите да не предават доверието на хората. Днес
Коментари Харесай

Радев: Днес Борисов подарява цялата власт на „Продължаваме промяната“

„ Надявам се водачите да не предават доверието на хората. Днес господин Борисов подарява цялата власт на „ Продължаваме промяната “. “

Това съобщи президентът Румен Радев в коридорите на Народното събрание /НС/. Държавният глава съобщи, че обществото занапред ще вижда резултатите от днешния ден:

„ Обществото ни занапред ще осмисля процесите към акуширането на тази коалиция. Защото тя обезсмисли изборите, а те са основата на демокрацията. ”

„ Надявам се държавното управление да не предава националните ползи, както водачите на новата коалиция предадоха доверието на своите гласоподаватели “, разяснява Радев. Държавният глава добави:

Спомняте си по какъв начин Политическа партия бяха окупирали обществените мрежи, с цел да въодушевяват своите почитатели, че ГЕРБ са мафията и би трябвало да бъдат изтрити от българската политика.

Днес те споделят властта с ГЕРБ. Спомняте си по какъв начин „ Демократична България “ поведоха своите гласоподаватели на кръстоносен поход против задкулисието и олигархията.

Днес те просят от него утвърждение и просят тъкмо някакво избавление по този начин, че да си подсигуряват властта, тяхната благословия. Всички те завоюваха за сметка на излъгания гласоподавател и демокрацията. Политиката не е единствено ползи и математика за образуване на болшинство. Не би трябвало да забравяме, че политиката е на първо място полезности.

Г ласуването през днешния ден ще покаже дали народните представители от тези партии имат достолепие или са приели ролята да бъдат просто редови гласуващи. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР