Надявам се и съм силно обнадежден от това да бъде

...
Надявам се и съм силно обнадежден от това да бъде
Коментари Харесай

Донев: Надявам се и съм силно обнадежден от това да бъде съставено редовно правителство

Надявам се и съм мощно окуражен от това да бъде формирано постоянно държавно управление, което да поеме ръководството на страната и да взема решение най-наболелите проблеми на българските жители, съобщи служебният министър председател Гълъб Донев пред публицисти в Министерския съвет, където започна самодейност за Деня на отворени порти. 

 

За импортираното искане за премахване на основния прокурор Иван Гешев, министър председателят уточни че не би желал да разяснява отстраняването на една персона, било то и на основния прокурор.

 

„ Преди всичко би трябвало да се съсредоточим върху институциите в страната. Главната прокуратура е една от тези институции, които въплъщават държавността. Ако върнем малко по-назад лентата, ще си напомним, че през годините служебните правителства- и през 2021 година, и предходната година, и в този момент, внесохме законопроекти, които да регламентират механизма за надзор на основния прокурор. Това е същинският спор, който би трябвало да съществува в обществото, с цел да се реши от народните представители каква би трябвало да бъде правосъдната промяна, която чакат българските жители, с цел да върнат доверието си в институциите ", означи Гълъб Донев. 

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР