Надявам се да не се случат ексцесиите, на които бяхме

...
Надявам се да не се случат ексцесиите, на които бяхме
Коментари Харесай

Христиан Митов: Полицаите са преди всичко наши съграждани. Управлението засегна доста влиятелни хора като Божков

Надявам се да не се случат ексцесиите, на които бяхме очевидци на 2 септември. Полицаите на първо място са наши съграждани, татковци на фамилии, синове и братя. Притеснявам се във връзка с тяхната сигурност. Това разяснява депутатът от НФСБ Христиан Митев в студиото на "Денят ON AIR " по отношение на днешния митинг.

"Всеки полицейски чиновник би трябвало да пази своя закон ", уточни той, уточнявайки, че всички правила са написани в закона.

Митев разяснява и думите на премиера Бойко Борисов, че мафията желае да смъкна ръководещите.

"Нека да си спомним единствено за хазартния олигарх господин Божков, който се укрива от правораздаването в Дубай и за предоставените от прокуратурата записи с депутат, в този момент самостоятелен, преди този момент от Българска социалистическа партия. Стана ясно, че зад част от протестиращите стои точно Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от и той обезпечава тяхната логистика. Далече съм от мисълта, че всички, само че част. А и освен той. Това ръководство засегна ползите на много авторитетни хора, които са със мощни стопански ползи, наранени от правосъдната система ", проучва още депутатът от НФСБ.

Митев не счита, че митингите ще доведат до оставка на държавното управление.

"Зависи по какъв начин ще се развие обстановката - в политиката и в живота всичко може да се случи ", добави Митев.

Депутатът разгласи, че планът за нова Конституция, който беше импортиран, няма нищо общо с показания по-рано от ГЕРБ.

"Не бих обвързвал неналичието на 160 подписа автоматизирано с оставка на държавното управление. Това ще бъде крах за провеждането на процедура за привикване на Велико национално заседание в границите на този мандат на това Народно заседание. Оттам нататък ще забележим какви стъпки ще предприеме министър-председателят ", сподели още Христиан Митев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР