Надявам се да има справедливост, защото това си е замислено

...
Надявам се да има справедливост, защото това си е замислено
Коментари Харесай

Капка Чорбанова: Искаме доживотен затвор за двамата убийци на дъщеря ми Евгения

Надявам се да има правдивост, тъй като това си е замислено ликвидиране, сподели Капка Чорбанова, майка на Евгения Владимирова

" Настояваме за пожизнен затвор без право на подмяна за двамата убийци на Евгения Владимирова ". Това съобщи майка ѝ Капка Чорбанова, която участва на проведения пред Съдебната палата в София кротичък митинг, съобщи.

" Безпомощна е била, не е имало кой да ѝ помогне. Да ви кажа, че и откакто се е оплакала три пъти в полицията това не се счита за домашно принуждение, за мен това е върховата точка на домашно принуждение. Искам да благодаря на нейните другари, близки, на наши родственици, които са се събрали тук на кротичък митинг, с цел да защитят моята щерка и нашето семейство. "

Тя сподели, че сега свекърът на Евгения, който е съизвършител в убийството, е на независимост против 5000 лв. гаранция.

" Не мога да схвана човешкият живот 500 лв. ли коства? Нямам думи да опиша по какъв начин е допустимо съдът да го пусне против 5000 лв. гаранция ".

На въпрос дали се съмнява, че ще има правдивост, майката на Евгения сподели: " Надявам се да има правдивост, съдът да си вземе вярното решение. Това си е замислено ликвидиране, ходили са сутринта да гледат къде да я изхвърлят. Следена е към 1 месец от двамата. Не са идвали да кажат, че имат проблеми, да си приберем детето, да си приберем внука. Сложи леке на детето си за цялостен един живот. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР