Надявам се да има правителство. Всеки трябва да положи нужното

...
Надявам се да има правителство. Всеки трябва да положи нужното
Коментари Харесай

Камбарев, ПП: С ГЕРБ се съмнявам да направим правителство, даже почти съм убеден, че няма

Надявам се да има държавно управление. Всеки би трябвало да постави нужното изпитание, с цел да има държавно управление, само че освен да си приказват. Очаквам това от ГЕРБ и в случай че се стигне до втори мандат, и от нас.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria депутатът от „ Продължаваме промяната “ Михал Камбарев.

Много е елементарно някой да каже „ ние предлагаме да приказваме и да съставим държавно управление “ и той да седне и да чака. Това, което ние направихме предходната година е радикално друго – когато искаш да направиш нещо, поемаш водачеството и в случай че би трябвало отиваш при всички останали водачи, приказваш с тях, каниш ги на срещи, предлагаш формат, само че ти си дейната страната.

" Това ми наподобява като спектакъл – те не желаят да сформират държавно управление, само че не желаят и да наподобява, че не желаят. Дойде ли мандата у нас, ние ще създадем безусловно всички дейности, с цел да съставим държавно управление. Признавам, че ще бъде много по-трудно от предходния път ", разяснява депутатът от Политическа партия.
С ГЕРБ се колебая да създадем държавно управление, дори съвсем съм уверен, че няма. Лично аз бих бил отчаян, в случай че го създадем това, само че това не е персонално мое решение, по тази причина дано изчакаме.

ГЕРБ на всички места тръбят, че са вкарали и ще гледат антикорупционния закон на Политическа партия, само че пропущат да упоменат, че втора точка е за хартиените бюлетини. Трудно ми е да им допускам за поддръжката. В мен витаят подозренията, че има някаква игра. Най-вероятно ще има някакви редакции, които ще се опитат да бъдат вкарани. Възможно е да има опити за избиране на новия Цацаров. И ние колкото и добра да създадем комисията, в случай че има един човек, който не желае да свърши работа по модел „ Гешев “, то няма никакъв смисъл от този антикорупционен закон. Не имам вяра на ГЕРБ.

Бюджетът, който изпълняваме за 2022 година е настоящ и добър, само че за 2023 година считаме, че би трябвало да има дребни промени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР