Надявам се да има позитивен сценарий, политиците не трябва да

...
Надявам се да има позитивен сценарий, политиците не трябва да
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев за управляващите: Надявам се да има позитивен сценарий, ситуацията е взривоопасна

Надявам се да има положителен сюжет, политиците не би трябвало да мислят за тяснопартийните си ползи, а за страната. Отношенията сред Бойко Борисов, Кирил Петков, Христо Иванов и водачите на тази форма на съдействие сред партии с общи ползи в геополитиката са неразбираеми - няма доверие, няма разговор, обстановката е взривоопасна. Дойде часът на Мария Габриел, тя би трябвало да влезе в ролята на предстоящ министър-председател, да поеме отговорност и да работи като мост сред тези сътрудници, които доста мъчно се схващат, разяснява в " Панорама " по Българска национална телевизия президентът от 2011 до 2017 година Росен Плевнелиев.

По думите му има ненужно напрежение и от двете страни.

" Дай, Боже, да се поздравим, че ще имаме договаряния за коалиция по европейски - дали ще бъде съдружно съглашение или проект за деяние, Мария Габриел би трябвало да го изкове и да откри единодушието по него ", добави Росен Плевнелиев.

Според него разликите са големи, само че България не заслужава да изпадне във фаза на неустойчивост.

" Властта е споделена и всички би трябвало да създадат крачки обратно. Без никакво подозрение без поддръжката от Движение за права и свободи някои решения нямаше да минат ", сподели още Росен Плевнелиев.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР