Надявам се, че моят пример ще бъде последван и от

...
Надявам се, че моят пример ще бъде последван и от
Коментари Харесай

Шест напълно оборудвани реанимобила „Мерцедес” получи като дарение Военномедицинска академия

Надявам се, че моят образец ще бъде последван и от други хора с благоприятни условия. В такива моменти българският бизнес би трябвало да застане зад страната и с отговорност пред обществото да оказваме помощ доколкото можем, разяснява Петър Манджуков при символичното предаване на колите за спешна помощ на управлението на ВМА.
Общата стойност на направеното подаяние е 700 000 лева, а предприемачът обмисля помощ и за екипите на първа линия против COVID-19.
„ Г-н Манджуков бе измежду първите хора, които при създалата се обстановка с новия ковид, се обадиха с готовност да оказват помощ. Дълго обмисляхме какъв да бъде характерът на това подаяние. С него постоянно сме изповядвали правилото, че това би трябвало да бъде дългогодишен актив за ВМА и да укрепва отсега нататък нейните качества като лечебно заведение. Това е повода да се спрем на тези 6 изцяло оборудвани реанимобили от най-голям клас, съобщи от своя страна и началникът на ВМА генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР