Надявам се, че можете да ми дадете съвет и увереност,

...
Надявам се, че можете да ми дадете съвет и увереност,
Коментари Харесай

„Разделям се с бившия си точно преди пандемията – сега съм прикован към къщи с дълъг Covid`

Надявам се, че можете да ми дадете съвет и убеденост, защото сега се усещам претрупан и в действителност се боря да посрещна деня.

За страдание имам доста малко поддръжка в живота си и имам дълъг Covid, което значи, че на процедура съм прикрепен към къщи. Това промени живота. Това, което направи нещата толкоз по-лоши, е, че се разделих с някогашния си тъкмо преди да се разболея от Covid, тъй че трябваше да се боря самичък с заболяването, както и с разрушено сърце. Времето беше в действителност предизвикателно.

Преди да се разболея, бях доста физически деен и членувах в няколко клуба за вървене и това беше главното ми занимание. Наистина ми липсва, само че евентуално още повече ми липсва общественият контакт, който ми обезпечи. Онзи ден ми хрумна страшна мисъл: при незабавен случай безусловно няма на кого да се обадя.

Нямам визия по какъв начин да се измъкна от този ужасяващ коловоз, в който се намирам. Положително, моите лекари споделят, че съм позитивен в оправянето с Long Covid, защото съм самодеен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР