Надявам се, че младите и образовани хора ще намират все

...
Надявам се, че младите и образовани хора ще намират все
Коментари Харесай

Йотова: Надявам се, че младите и образовани хора ще намират все повече своята реализация в България

Надявам се, че младите и образовани хора ще намират от ден на ден своята реализация в България.

С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова се обърна към студенти от български университети, които минаха през стажантската стратегия в Комисията по помилването към президента на Република България. Вицепрезидентът връчи документи на сполучливо приключилите образованието в президентската библиотека, оповестиха от прессекретариата на президентството.

„ Убедена съм, че сте придобили освен нови професионални знания, само че и повече самочувствие след завършването на своя стаж “, сподели Илияна Йотова и поздрави младежите за положените старания и неизменност във образуването на действителни умения в една комплицирана материя като помилването, която касае човешки ориси. Стажантите показаха удовлетворението си от взаимната работа с специалистите от комисията и споделиха, че стажантската стратегия е била извънредно ползотворна за тяхното бъдещо развиване.

Студентите минаха през четиримесечно профилирано образование по наказателно, наказателно изпълнително и конституционно право, права на индивида и правосъдна логика на психиката в допълнение към знанията, които получават в университета. В програмата те имаха опция да работят във всички сфери на активност на Комисията по помилването. Това е първата стажантска стратегия, ориентирана към младежите, от началото на мандата на вицепрезидента Илияна Йотова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР