Надявам се, че кампанията ще бъде сблъсък на идеи и

...
Надявам се, че кампанията ще бъде сблъсък на идеи и
Коментари Харесай

Манолова очаква сблъсък на идеи и визия в битката за София

Надявам се, че акцията ще бъде конфликт на хрумвания и конфликт на визия за това по какъв начин да наподобява столицата, а не кална акция.

Това съобщи някогашният народен публичен бранител, а в този момент претендент за кмет Мая Манолова преди молебена в столичната черква " Света София ", с който стартира предизборната акция за локалните избори.
анкета
За локалните избори…
Очаквам кандидатурите с интерес Чакам да стартира акцията Не се интересувам Пак ще се харчат национални пари Какви избори? Виж резултати
Очаквам кандидатурите с интерес

Чакам да стартира акцията

Не се интересувам

Пак ще се харчат национални пари

Какви избори?

Нашият град заслужава да бъде положително място за живеене, а не просто да бъде град на икономическите благоприятни условия , а и положително място за отдих, отмора и да се срещаме с другари, посочи Манолова.

На въпрос на news.bg кое може да се окаже основното за локални избори и с какво може да победи, Манолова означи, че основното ще бъде една откровена акцията и реалистични хрумвания по какъв начин може да бъде изменена столицата.

Според нея доста е значимо по какъв начин може да бъде направена София зелен град, по какъв начин жителите ще влязат в ръководството, по какъв начин въздухът ще бъде чист, по какъв начин бихме могли да се преборим с трафика, по какъв начин общината ще стане цифрова и по какъв начин ръководството би могло да стане почтено и честно. " Най-големият проблем е в доверието към локалната власт ", сподели Манолова.
 Манолова: Битката за София не е сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия
Манолова: Битката за София не е сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия

Така се опитвали да я показват Борисов и Фандъкова

По думите й след 30 дни акцията за локалните избори ще свърши, ще отмие положителното и неприятното, което се е случило в нея и ние ще продължим да живеем дружно .

Манолова посочи, че в нейния екип са потвърдени хора, експерти и хора, които са специалисти в своята област. " Т ова са хора, които куража да застанат до мен в една тежка акция, не са приведени, а са със изправен гръбнак ", акцентира тя.

Ключовото в програмата на Манолова за локалните избори е, че си показва столицата като един чист и зелен град, в който няма презастрояване и всички дишат по-спокойно. " Столицата не е просто София 1000. София е и " Дружба ", " Люлин ", " Обеля " , уточни Манолова.

Тя ще покаже по какъв начин кварталите могат да наподобяват като центъра - със спортни комплекси, задоволителен брой детски градини и с места за отдих.
 Кандидатите за гласа ни на локалните избори на 27 октомври
Кандидатите за гласа ни на локалните избори на 27 октомври

Българите с право на глас - 6 227 901 души
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР