Надявам се, че изборът за мен е като личност, която

...
Надявам се, че изборът за мен е като личност, която
Коментари Харесай

Проф. Габровски: Чака ни много работа, опитваме се да променим тона и да разплетем възела, който имаме в българската политика

Надявам се, че изборът за мен е като персона, която е консенсусна, професионална и еднообразно отдалечите от всички партии ще даде един нов звук в политиката. Със сигурност ще разчитаме повече на професионализма и на хора, които са отдалечени от партийните структури. С всички ще търсим разговор и допирни точки ”. Това съобщи проф. Николай Габровски след приемането на мандата от президента Радев.

Той бе безапелационен, че ще бъдат извършени диалози с всички и с всички ще се търси професионализъм и експертност. По думите му би трябвало да се постави завършек на политическата рецесия, в която страната ни е изпаднала.

„ Надяваме се и другите политически партии да си дадат сметка, че в случай че България влезе в серпантина от избори, страната ни ще изгуби време, пари и престиж ”, сподели още той.

Проф. Габровски изрази вяра, че и другите партии ще оценят номинацията му за министър председател като консенсусна и като на човек, потвърдил, че може да носи отговорност.

„ Чака ни доста работа, опитваме се да променим тона и да разплетем възела, който имаме в българската политика ”, добави още той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР