Надявам се, че инициативата Три морета, ще е успешна и

...
Надявам се, че инициативата Три морета, ще е успешна и
Коментари Харесай

Кирил Петков се надява инициативата Три морета да е успешна и икономически

Надявам се, че самодейността " Три морета ", ще е сполучлива и практична както на политическо, по този начин и на чисто бизнес и икономическо равнище. Това сподели министърът на стопанската система Кирил Петков по време на откриването на Транспортната конференция " Инициатива " Три морета " - единение, нововъведения, съгласуваност ", представен от Агенция " Фокус ".

" Много се веселя, че Министерство на стопанската система стана координатор на тази самодейност. За мен тази самодейност е доста значима, тъй като " Трите морета " в статистика значат население от 112 млн. индивида. Означава малко над 2 трилиона БВП. Означава, че в действителност тези 12 страни отварят една голяма икономическа опция за всички нас ", съобщи още Кирил Петков.

" Не знам дали знаете, че български сървъри са тези, които пресмятат самолетните билети на цялостен Китай. Ето ви една съгласуваност, която е хем транспортна, хем цифрова. Нашата задача е с тази конференция да превърнем събитието през юни месец освен за място, където да се снимаме и може би да заменяем някоя друга визитка. Много се надявам най-после на това събитие да бъде една голяма стъпка в действителни взаимовръзки сред присъединяване в събитието по метод, който е безусловно работлив ", съобщи още министърът.

Той съобщи, че в случай че всички присъстващи имат хрумвания, вратите на Министерство на стопанската система, са отворени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР