Надявам се, че до Коледа ще има решение на проблема

...
Надявам се, че до Коледа ще има решение на проблема
Коментари Харесай

Лидерът на ЕНП Жозеф Дол: Надявам се до Коледа да има решение за проблема с имигрантите

Надявам се, че до Коледа ще има решение на казуса с незаконната имиграция в Европейския съюз, сподели ръководителят на Европейската национална партия (ЕНП) Жозеф Дол на среща на върхa на водената от него политическа групировка, съобщи кореспондент на novini.bg от Брюксел.

Според водача на партията, която има най-вече депутати в Европейския парламент, решението на казуса би трябвало да визира всичките 28 членки на политическото обединяване. Не съществува различен метод за разрешаването на този проблем, безапелационен бе френският политик. Той също акцентира, че не може единствено няколко страни от блока да одобряват хора, търсещи леговище.

Лидерът на ЕНП също уточни, че се преглежда вид за усилване на задачата на граничната работа на Европейски Съюз – Фронтекс в Гърция и Италия.

Дол се спря и върху разнобоя, който внесе казусът за имигрантите в немското държавно управление отпред с Ангела Меркел предходната седмица. Тези дни приказвах с представители на Християнсоциалния съюз (баварския сътрудник на партията на канцлера в Берлин – Християндемократическия съюз). Определено има доближаване на позициите, разяснява той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР