Надявам се българският избирател да осъзнае, че най-голям шанс за

...
Надявам се българският избирател да осъзнае, че най-голям шанс за
Коментари Харесай

Делян Добрев: Най-голям шанс за сформиране на правителство има ГЕРБ

Надявам се българският гласоподавател да осъзнае, че максимален късмет за съставяне на държавно управление има ГЕРБ. В предходното Народно събрание единствената партия, която беше в изолираност, бе Политическа партия. Когато наричаш всички останали „ неприятни “ няма по какъв начин да се надяваш на тяхната поддръжка. Предният път малко не доближи на ГЕРБ да образува държавно управление. В последните две години вървим обратно по всички индикатори и би трябвало отначало да търсим европейския път.

 

Това съобщи Делян Добрев от ГЕРБ-СДС в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

 

В последните две години българите обедняха, не виждаме никакво допустимо взаимоотношение с Политическа партия, изключително пък да подкрепим държавно управление на малцинството. Втората алтернатива е всички партии да седнем на масата и да стартираме да си приказваме.

Благодарение на бюджетите на Асен Василев инфлацията в България е над 20%, ние станахме една от страните с най-висока инфлация в Европейски Съюз, а бяхме от страните с най-ниска инфлация в Европейски Съюз, посочи той.

 

Повече в никакъв случай Политическа партия не би трябвало да се допира до бюджета, тъй като това е крайният резултат, ние нямаме никакъв късмет все още за еврозоната, тъй като инфлацията ни е два пъти по-висока от целевата инфлация, която би трябвало да имаме. Знаете ли какъв брой коства хлябът и какъв брой е минималната пенсия, обърна се Добрев към Асен Василев. " Василев се пробва да изясни по какъв начин живеем добре. Рекорден е растежът на потребителските заеми за последните 20 години, в случай че хората имат толкоз доста пари за какво има рекорден растеж на бързите заеми ", попита Делян Добрев.

 

" Служебният кабинет потвърди, че надценките във веригите са по 100% и над 100%. Очевидно те злоупотребяват и вършат каквото си желаят, тъй като две години няма държавно управление. Не разбирам за какво служебният кабинет не води война с веригите, българската страна и българското държавно управление би трябвало да води война против тях ", сподели още Добрев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР