Надя Иванова, по-популярна като Надя от „Елит” е в напреднала

...
Надя Иванова, по-популярна като Надя от „Елит” е в напреднала
Коментари Харесай

Водеща ражда всеки момент от сценарист на Слави

Надя Иванова, по-популярна като Надя от „ Елит” е в напреднала бременност и всеки миг се чака да роди, научи „ ШОУ” от близки до тв водещата.

Чаровната брюнетка, която към този момент няма по какъв начин да прикрие огромния си стомах, постоянно може да бъде засечена да пазари в столични хипермаркети. За изненада на мнозина, хубавицата не е придружавана от бащата на детето си, който към момента се пази в дълбока загадка.

В светските среди обаче, настойчиво се приказва, че мъжът, завладял сърцето на брюнетката, също се занимава с шоубизнес. Но кой е той може да разкрие единствено самата Надя – най-вероятно, откакто роди.

Брюнетката, която се чака да вземе присъединяване в новия сезон на сантименталната комедия „ Съни бийч”, с боязън чака първата си рожба. Фактът, че ще скоро ще стане майка обаче, слага под подозрение завръщането ѝ в сериала, защото най-вероятно в този миг към този момент ще е с бебе на ръце. Дали ще се откаже в последния миг от присъединяване в сериала, следва да разберем, разяснява уеб сайтът show.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР