Надя или Валерия - двете моми се ожесточават все повече

...
Надя или Валерия - двете моми се ожесточават все повече
Коментари Харесай

Надя от "Ергенът" срещу Валерия: Имам по-хубав задник от твоя! (вярно ли е - МНОГО СНИМКИ)

Надя или Валерия - двете моми се ожесточават от ден на ден една към друга с всеки минал ден в имението на " Ергенът ". Както знаем обаче и двете ще намерят мястото си измежду петте финалистки в битката за любовта на Алек Младенов, въпреки той да не избере нито една от тях за своя избраница.

Надя Георгиева е освен конкуренция на бебето на " Ергенът " - Валерия Дакова за Алек, само че и се пробва да я конкурира и по визия. Е, знаем, че това е много мъчно, поради обстоятелството, че Вал е същинска хубавица и работи като модел. Малката се е изявявала и в клип на Папи Ханс, както и в много провокативни фотосесии, до момента в който Надя е със сериозна специалност - софтуерен експерт.

След като Валерия я обиди на визия обаче, Георгиева реши да потвърди, че е по-красива от нея и засипа мрежата със фотоси на... задника си. Определено момата не е толкоз срамежлива и " скромна ", за каквато се показва пред очите на феновете и на Младенов.

Както виждаме, Надя се къса да си демонстрира прелестите в нета, само че е явно и че употребява, въпреки и обрано, услугите на фотошопа. Потребителите са раздвоени и до момента в който едни са непреклонни почитатели на Валерия Дакова, то други са безапелационни, че Надя е съсловия над младата си съперница.

Е, оставяме на вас да я видите и да прецените.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР