надви драматично с 4:2 във финала за на , като

...
надви драматично с 4:2 във финала за на , като
Коментари Харесай

Колко дузпи бяха дузпите за Интер срещу Ювентус?

надделя трагично с 4:2 във финала за на, като мачът на “Олимпико ” предложи на феновете и продължения. Шампионите обаче се нуждаеха от две дузпи, с цел да стигнат до трофея. В първия случай от бялата точка прецизен беше, а при втория се разписа.

В обществените мрежи голям брой почитатели разискват, че съдията Паоло Валери и неговите сътрудници от ВАР може би са сбъркали при тези обстановки. Много по-малко са рецензиите към реферите за втория углавен удар, даден след намесата на ВАР за нарушаване на Матайс де Лихт против Стефан де Фрай в 96-ата минута, след което резултатът стана 3:2 за Интер.

Далеч повече са подозренията по отношение на първата дузпа, при която арбитърът наду свирката за фал, съгласно него, на Леонардо Бонучи против Лаутаро Мартинес в 78-ата минута. Тук мнозина показват мнение, че нападателят самичък си поставя левия крайник сред тези на бранителя на Ювентус. И тук обстановката е била изгледана от съдиите на ВАР, които са удостоверили решението на Валери, което той взе на мига.

Kan ikke mindes hvornår jeg sidst har set så rendyrket film. Men er der en der kan, så er det Lautaro
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР