Надуваеми лодки, велосипеди, перални, хладилници и какви ли не още

...
Надуваеми лодки, велосипеди, перални, хладилници и какви ли не още
Коментари Харесай

Паркират лодки и перални в металните гаражи

Надуваеми лодки, колела, перални, хладилници и какви ли не още находки изскачат от гаражите в "Южен ", когато се наложи клетките да бъдат премахвани наложително. Това заяви кметът на региона Борислав Инчев преди плануваното за през днешния ден разглобяване на противозаконни гаражи, заяви в. „ Марица “.

По проект единствено в границите на днешния ден би трябвало да бъдат разчистени 9 метали гаража, като първи ще са разположените по бул. ”Македония”от №75 до №85. След това акцията ще продължи на улиците ”Енисей”, „ Георги Кирков “ и „ Болград “. "Като знам обаче какви неща намираме в клетките, не дръзвам да давам прогнози. В такива случаи се постанова да описваме всяка движимост. Най-страшно беше, когато открихме в един гараж 50 или 60 кг тютюн. Това е акцизна стока, би трябвало да викаме чиновници на митниците, огромна препирня беше ", описа Инчев.

Иначе притежателите на гаражите са известени с констативни актове и има влезнали в действие заповеди за разглобяване, които са залепени върху самите кафези. Борислав Инчев ще даде старт на днешното срутване и ще заключи до каква степен е стигнала борбата с противозаконните гаражи в "Южен ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР