Надутата силиконка Джулиана Гани от години не спира да се

...
Надутата силиконка Джулиана Гани от години не спира да се
Коментари Харесай

Най-унизителното разкритие за Джулиана Гани: Пластмасовата силиконка рие земята от яд!

Надутата силиконка Джулиана Гани от години не стопира да се фръцка в медиите и в нета, демонстирайки какъв брой е красива, неустоима, мечтана и супер модифицирана. Пловдивчанката се показва като мъжки идеал и очевидно има такива, които й се хващат на приказките и авто рекламките.

Един въпрос обаче постоянно се е въртял в главите на по-хитрите й почитатели, а ето и че пристигна моментът да получим отговора. При това от близки до обкръжението на самата Гани източници.

Въпросът е напълно логически - за какво, макар голямата си известност и " изкусителност ", Джулката нито един път не съумя да завърти главата на някой интелигентен, богат и прочут на обществото мъж?! А се задоволява постоянно с мускулести, само че никому незнайни и с не изключително висок коефициент на просветеност мъже - като някогашните й Станимир, Илиян Найденов, а в този момент и Теодор Гецов.

" Да, тя парадира, че е богата наследница и имала не знам си какъв брой жилището, по тази причина не желала мъж да я устоя. Глупости на търкалета! Драпа да я забележи някой " властник ", само че истината е, че такива единствено са я употребявали за няколко часа, в случай че въобще й извърнат внимание. Никой не желае да се излага до нея, единствено като я чуят какви ги дрънка и бягат като ужилени. Кой съответен мъж ще я вземе за брачна половинка?! ", разкриха унизителната истина познати на силиконката.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР