Надпреварата за сърцето на първия ерген“ в България продължава и

...
Надпреварата за сърцето на първия ерген“ в България продължава и
Коментари Харесай

Сексът идва на дневен ред тази седмица в „Ергенът“

Надпреварата за сърцето на първия „ ерген “ в България продължава и тази седмица в ефира на bTV. В четвъртък вечер (21 април) от 21:00 ч. Виктор ще предложения една от претендентките на „ бърза и гневна “ самостоятелна среща, в която двамата ще премерят сили в невъобразим до момента кален офроуд. Коя ще е дамата, която дотолкоз ще изненада „ ергена “ с уменията си зад кормилото, че да успее да го изпревари, и по какъв начин ще приключи един внезапен завой, който безусловно ще изправи косата на Виктор?

Зрителите ще станат очевидци и на прям диалог сред Виктор и Виктория Капитонова, в който тя непосредствено ще му съобщи какви дарове биха я създали щастлива и какво значение имат те в една връзка. Дали Виктор ще реши да я сюрпризира с по този начин мечтания от нея часовник и каква ще е реакцията на Благовеста, когато осъзнае, че е измежду дребното, които търсят същинската обич в материалния свят, в който множеството живеят, феновете ще схванат единствено в „ Ергенът “ от 21:00 ч. по bTV.

Темата за секса също ще пристигна на дневен ред по време на коктейла в имението. Коя от претендентките намерено ще съобщи, че не би си сложила преграда, в случай че се стигне до освен това с Виктор? В края на вечерта е време за тринадесетата поред Церемония на розата, след която още едно от девойките няма да получи цвете и ще би трябвало да напусне имението вечно.

В петък вечер (22 април) феновете ще станат очевидци на следващата групова среща – този път на залива Гюлюклю – едно от безбройните спиращи дъха естествени чудеса, скътани в скалите на турското Средиземноморие, където Виктор е подготвил за девойките доста вълнуващи игри и занимания, а най-бързата, смелата и сръчна участничка ще завоюва уединение с него на плажа. Друга от претендентките, която е част от губещия тим, само че която „ ергенът “ до момента не е имал опция да опознае уединено, пък ненадейно ще получи покана за самостоятелна сантиментална среща. Как ще реагират останалите дами и каква ще е повода напрежението да ескалира?

 

Изненади чакат феновете и в имението, където уединено ще останат Александра и Виктория Капитонова, които само не получават покана от Виктор за групова среща. Какво ще си кажат двете очи в очи и по какъв начин ще прекарат деня си в компанията една на друга? По време на вечерния коктейл Виктор ще води на ръце една от дамите в спалнята й, а каква ще бъде повода за това, феновете ще схванат в „ Ергенът “ от 21:00 ч. по bTV. В края на вечерта ще се организира следващата Церемония на розата, след която още една от претендентките ще би трябвало да се сбогува с Виктор.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР