Надпреварата от сериите ,,Мастърс 1000 в Монреал е първото голямо

...
Надпреварата от сериите ,,Мастърс 1000 в Монреал е първото голямо
Коментари Харесай

Бублик или Меси: Звездите на ATP Тура победиха професионален футболен отбор

Надпреварата от сериите,,Мастърс 1000 " в Монреал е първото огромно съревнование от американското турне, което събира елита на международния тенис, като и през тази година не изневерява на този си статут. Откритото състезание на Канада стартира с началото на квалификациите още в събота, само че стартът на същинския шампионат следва да бъде даден по-късно през днешния ден, което разреши на част от най-хубавите тенисисти в света да се отдадат на развлечение в навечерието на своите откриващи дуели.

Почитателите на тениса в Монреал имаха опция да се насладят на футболен шоу мач, който се организира от на един от огромните кортове в комплекса. В дуела присъединяване взе тим на АТР, който бе формиран от Матео Беретини, Александър Бублик и Диего Шварцман, до момента в който от отсрещната страна се опълчиха експерти от локалния футболен тим на,,CF Montreal ", които се радват на отличен сезон досега и заемат 3-тото място в Източната конференция на Мейджър Лийг Сокър(МЛС).

Срещата се изигра във формат с дребни малки врати, като във вратари се превъплътиха двама от талисманите на тенис надпреварата. Отборът на АТР впечатли, като Матео Беретини с номер 10 на гърба своебразно бе влезнал в обувките на именитата 10-ка на,,Скуадра адзура " - Роберто Баджо, до момента в който Диего Шварцман в стила си на характерен латинос с премерена експанзия не позволяваше на никого да премине зад тила му, а каквото и да кажем за Александър Бублик, ще е малко, откакто казахът наподобявайки 7-кратния притежател на,,Златната топка " - Лионел Меси, изуми със соло рейд сред съперниковите играчи, с цел да означи страховит гол, с който донесе и успеха на отбора си с крайното 7:5.

Messi-esque ⚽️

Alexander Bublik scores a fantastic solo goal as the ATP team upsets 7-5!
— Omnium Banque Nationale (@OBNmontreal)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР