Надпревара за власт и популярност ще се разиграе в спешното

...
Надпревара за власт и популярност ще се разиграе в спешното
Коментари Харесай

Борба за власт и любовни рокади в Откраднат живот: Системата

Надпревара за власт и известност ще се разиграе в незабавното на „ Св. Анастасия “ по време на новите епизоди на „ Откраднат живот: Системата “ . Доктор Огнянова ще отдели време за персоналния си живот, а моментът ще се окаже основен за лекар Хаджихристев. Младият и напорист доктор ще пожелае да се яви под светлините на прожекторите с сложна интервенция, предизвиквайки същински конфликт с директния си началник.

Междувременно любовните триъгълници ще предизвикат комични обстановки, а след смеха ще има и разрушени сърца. Доктор Атанасова по насила ще бъде медиатор в връзките на доцент Мазов и лекар Хинова. Малък флирт, последван от ревнивост и възмездие, ще изправи един против различен Лора и Стефан, а Кунка ще бъде единственият балансьор в сложната обстановка. Предизвикателствата за лекар Атанасова няма да спрат до тук – тя ще бъде консултант на лекар Пенев в стъпките му към Юлия. Въпреки своите усеща, Кунка ще се опита да помогне на озадачения и извънредно сюрпризиран доктор. Какви ще бъдат изискванията за сантиментална връзка ще сложи Юлия и дали лекар Пенев ще откликне или ще не помни вечно за нея – феновете ще научат в новите епизоди на българския медицински сериал.
 Откраднат живот NOVA
Признанията на Наков ще бъдат употребявани против него в основен миг за позицията му в лекарски проблем. Шефът на етичната комисия в „ Св. Анастасия “ ще стане жертва на собствен сътрудник, а смелостта и моралът му ще бъдат подложени на тестване.
 Откраднат живот NOVA
Ще надделее ли професионалната нравственос в болничното заведение? Има ли място за същинска обич в Спешното поделение? – не пропускайте да разберете всичко това в идните епизоди на „ Откраднат живот: Системата “ от 20:00ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР