Надин Арсланиан, която по-късно ще се омъжи за сенатора от

...
Надин Арсланиан, която по-късно ще се омъжи за сенатора от
Коментари Харесай

NYT: Надин Менендес блъсна и уби пешеходец в автомобилна катастрофа през 2018 г., спомената във федералното обвинение

Надин Арсланиан, която по-късно ще се омъжи за сенатора от Ню Джърси Боб Менендес и ще стане Надин Менендес, блъсна и умъртви пешеходец в автомобилна злополука през 2018 година, което се твърди, че е началото на рушвет във федералното обвиняване против двойката, New York Times заяви в сряда.

Според Times Надин Менендес е блъснала 49-годишния Ричард Куп със своя седан Mercedes-Benz в Богота, Ню Джърси, през декември 2018 година, убивайки го. Тя е карала сама, написа вестникът.

Полицията разпита Надин Менендес и заключи, че тя не е отговорна за злополуката, оповестява Times, и тя беше освободена без призовка.

Надин Менендес в никакъв случай не е била тествана за опиати или алкохол и й е било разрешено да напусне мястото на злополуката, съгласно Times. Властите би трябвало да потвърдят евентуалната причина, заради която лидерът е бил повреден преди тестване за алкохол незабавно след злополука, сподели Джоузеф Ротела, някогашен президент на Асоциацията на юристите по наказателна отбрана в Ню Джърси, сподели пред вестника.

Прокуратурата на окръг Берген отхвърли да й повдигне обвиняване, заяви Times и службата не отговори незабавно на искане за коментар от CNN.

Когато бяха помолени да дават полицейския отчет от злополуката, полицейското ръководство на Богота сподели на CNN да направи искане за обществени записи.

Говорейки пред кореспонденти в сряда на Капитолийския рид, сенатор Менендес приказва за автомобилната злополука.

САЩ Сенаторът Робърт Менендес, демократ от Ню Джърси, и брачната половинка му Надин Менендес идват във Федералния съд за чуване по обвинявания в рушвет по отношение на хипотетична корупционна връзка с трима предприемачи от Ню Джърси, в Ню Йорк, Съединени американски щати, 27 септември 2023 година class= Американският сенатор Робърт Менендес, демократ от Ню Джърси, и брачната половинка му Надин Менендес идват във Федералния съд за чуване по обвинявания в рушвет по отношение на хипотетична корупционна връзка с трима предприемачи от Ню Джърси, в Ню Йорк, Съединени американски щати, 27 септември 2023 година Брендън Макдърмид/Ройтерс

„ Това беше драматичен случай “, сподели демократът. „ Очевидно мислим за фамилията. “

Наскоро разкритата информация за автомобилната злополука през 2018 година прибавя нов подтекст към федералното обвиняване, оповестено предишния месец против Менендес и трима други.

Според обвинителния акт Надин Менендес е взела участие в автомобилна злополука към декември 2018 година, която я е оставила без кола.

Обвинителният акт продължава да твърди, че двама от съобвиняемите по делото, Ваел Хана и Джоузеф Урибе, са „ предложили и по-късно са помогнали да купят “ нов кабриолет Mercedes-Benz на стойност над 60 000 $ за Надин Менендес в подмяна на този на сенатор Менендес интервенция в наказателно гонене на щат Ню Джърси против един от сътрудниците на Урибе и обвързвано държавно наказателно следствие, включващо един от чиновниците на Урибе.

Според обвинителния акт сенатор Менендес се е съгласил да унищожи наказателните каузи в Ню Джърси.

И Боб, и Надин Менендес се пледираха за почтени и по трите обвинявания, пред които са изправени като част от хипотетичния скрит план за рушвет. Другите трима подсъдими също отхвърлят ​​обвиненията.

CNN се обърна за коментар към юрист, представляващ Надин Менендес. В изявление за Times юристът на Надин Менендес сподели, че автомобилната злополука е „ драматичен случай “, само че не е обвързвана с актуалните й обвинявания.

„ Разбрах, че този човек е избягал пред колата й и тя не е отговорна “, сподели Дейвид Шертлер пред Times.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР