Надградете безплатно до Windows 11 когато е наличнаMicrosoft обяви, че

...
Надградете безплатно до Windows 11 когато е наличнаMicrosoft обяви, че
Коментари Харесай

Вземете Windows 10 само за €7,35 от есенните продажби на GoDeal24.com

Надградете гратис до Windows 11 когато е налична

Microsoft разгласи, че ще пусне Windows 11 публично на 5 октомври, а ъпгрейдът от Windows 10 до Windows 11 ще бъде безвъзмезден. Следователно, с цел да надградите вашата система, от значително значение е да имате 100% автентичен лиценз за Windows 10.

Закупуването на истински лиценз от уеб страницата на Microsoft е доста скъпо, само че Godeal24 се нарежда като благонадежден уеб страница с атрактивни цени, откъдето можете да закупите 100% автентичен лиценз за Windows 10 и когато стане налична Windows 11, да премиите системата си гратис. предлага лицензи за разнообразни версии на операционната система Windows, пакетите Microsoft Office и най-хубавия антивирус на пазара. Желаните разпродажби в се завръщат тази есен и може да ви оказват помощ да спестите най-малко 45% от всички софтуерни артикули на Microsoft.

Специални предложения без ваучър

45% ОТСТЪПКА с ваучър : BS45

60% ОТСТЪПКА за други артикули с ваучър : BS60

Инструменти за вашия компютър

Пазаруването в Godeal24 е извънредно елементарно! Скоро след поръчката получавате имейл с продуктовите си ключове – без да се постанова да чакате с дни! В случай, че имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти ще ви обезпечи бърза и всеобхватна поддръжка, от която се нуждаете. Просто им изпратете имейл на адрес:

спонсорирано наличие от GoDeal24
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР