Надето е разчупила калъпа и го е ударила на живот,

...
Надето е разчупила калъпа и го е ударила на живот,
Коментари Харесай

Надя на Коцето го удари през просото, спипаха с четирима мъже!

Надето е разчупила калъпа и го е блъснала на живот, до момента в който благоверният й е заключен в къщата на „ Биг Брадър ”, твърди седмичникът " Таблоид ", без да се базира на източник.
27-годишната хубавица е била видяна предходната седмица в столичен клуб в напълно мъжка компания , наброяваща четирима кавалери от най-различни възрасти.

За благополучие празненството не е било в някоя от обичаните на брачна половинка й чалготеки, а в първокласен пиано бар , където половинката на Коцето се отдала на танци до зори, като непрестанно сменяла сътрудниците . Запознати шушукат, че с цел да е спокойна, Надя оставила двете си отрочета на грижите на майка си Цветанка.

Нещо повече – точно по-възрастната дама настойчиво упорствала дъщеря й да излиза и да се забавлява в отсъствието на брачна половинка. Цветанка е квалифициран психолог и изповядвала теорията, че с цел да се запазят положителните връзки в един брак, всеки от сътрудниците би трябвало да има време за купони без половинката си. По тази причина с наслада се наела да гледа внучетата, с цел да може щерка й да кърши снага по питейните заведения.

Искам цялостен живот да съм с дамата, която ме взе. Направил съм проект за деца. Би било прелестно да имаме и трето. Аз ще виждам зеленчуци в градината, а тя ще се грижи за дребните и ще прави салата. Така живеем с Надя и сега. Дано по този начин си живеем вечно ”, пожела си фолк титанът. Въпреки всички изкушения, които славата предлага, Константин е щастливо женен и счита, че е пристигнал моментът да се посвети на фамилията и спокойния живот.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР