Надеждите сред феновете на Арсенал за промени в собствеността и

...
Надеждите сред феновете на Арсенал за промени в собствеността и
Коментари Харесай

Без промени в собствеността и мениджъра на Арсенал

Надеждите измежду почитателите на Арсенал за промени в собствеността и мениджърския пост на клуба бяха попарени. Това стори персонално притежателят на "артилеристите " Стан Крьонке.

Американският магнат разгласи, че няма никакво желание да се разделя с контролния пакет акции, както и да сменя мениджъра Арсен Венгер, у който вижда идеалния човек да води "топчиите ".

Французинът е отпред на лондончани към този момент 21 години и за това време ги е извел до 17 трофея. В последните години обаче това се случва все по-рядко и по тази причина почитателите неведнъж желаеха оставката му. Но Крьонке няма такива проекти.

Арсенал и Ман Сити може да бъдат изхвърлени от Купата на Лигата

"Когато продължаваш контракта на мениджъра си, ти вземаш поради редица фактори и се надяваш да си подредил целите вярно. Точно това сторихме и ние. Много пъти съм се сблъсквал с сходна обстановка и мисля, че Арсен е верният човек, тъй като прави страхотна работа. "

"Най-лесното е да сменяш треньорите, а доста отбори вършат точно това. Много по-трудно е обаче да изградиш нещо. Ние се опитваме да създадем точно това. Уважавам извънредно доста Арсен и му вярвам ", показа Крьонке и добави, че няма желание да продава акциите си.

"Имам 67% от акциите на клуба и те няма да сменят притежателя си ", показа американският магнат, който е притискан да продаде пакета на съветския милиардер Алишер Усманов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР