Надеждите на Тотнъм да привлекат Пауло Дибала са били възродени,

...
Надеждите на Тотнъм да привлекат Пауло Дибала са били възродени,
Коментари Харесай

Агентът на Дибала отрече за договорка с Интер

Надеждите на Тотнъм да привлекат Пауло Дибала са били възродени, откакто сътрудникът на играча удостовери, че нападателят няма съглашение за трансфер в Интер. Звездата на Ювентус има контракт единствено до края на сезона и към този момент стана ясно, че ще напусне като свободен сътрудник през лятото.

В сряда бе обявено, че „ нерадзурите “ се е договорил с аржентинеца и даже се твърдеше, че 28-годишният нападателен състезател ще стане третият най-добре заплатен на „ Джузепе Меаца “ след Лаутаро Мартинес и Марсело Брозович. Спекулираше се, че Дибала се е договорил за четиригодишен контракт на стойност от близо 6 милиона евро на сезон.

Агентът на Дибала Хорхе Антун обаче отхвърли тези изказвания. Той упорства, че клиентът му няма съглашение с нито един клуб.

„ Отричам каквото и да е съглашение с който и да е клуб. Все още не е реализирано съглашение с италиански или задгранични клубове ", сподели той, представен от журналиста Фабрицио Романо.

Това дава на „ шпорите “ и Манчестър Юнайтед, който също има интерес към аржентинеца, вяра, че към момента могат да завлечен Дибала. И двата британски клуба бяха покрай привличането на нападателя през 2019 година, само че до трансфер по този начин и не се стигна.

Paulo Dybala’s agent Jorge Antun on Inter deal rumours: “I deny any kind of agreement with any club, as of today. No agreement has been reached with Italian or foreign clubs yet”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР