Надеждите на родната борба братята Мариян и Даниел Ганеви ще

...
Надеждите на родната борба братята Мариян и Даниел Ганеви ще
Коментари Харесай

Какво ги чака братята борци, опитали да върнат мутренските времена в Слънчев бряг

Надеждите на родната битка братята Мариян и Даниел Ганеви ще застанат пред Бургаския областен по обвинявания за грабежи, откакто пробваха да върнат мутренските години в морския ни курорт Слънчев бряг, написа "Флагман ".

По-малкият брат Даниел пък е упрекнат и за държане на опиати за разпространяване, откакто при последвало претършуване в квартирата на братята проверяващите откриват 146 гр канабис и съвсем 7 гр пико. Според експертизата дрогата е за над 1 000 лева Утре пред Окръжния съд ще застане и техният приятел Николай Бабачев, който е бил съизвършител в грабежите.

Припомняме, че тримата бяха задържани при започване на лятото м. година след блестяща акция на Криминална полиция към РУП Несебър и ГДНП. Ченгета под прикритие следили бандата известно време и ги закопчали, тъкмо откакто атакували безсилен екскурзиант. Тримата нападнали няколко чужденци, измежду които и момиче, като им отмъкнали телефоните.

Мариян, който е републикански първенец по битка, не изкара и ден зад решетките. Той лежа известно време в болница поради проблеми с ръката. Неговият брат Даниел и аверът им Николай нямаха този шанс и няколко месеца търкаха наровете в бургаския арест, преди съдът да ги освободи против гаранции от по 3000 лева

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР