Надеждите на ЛА Лейкърс за попадане в плей-ин турнира на

...
Надеждите на ЛА Лейкърс за попадане в плей-ин турнира на
Коментари Харесай

ЛеБрон пропуска още един важен мач за Лейкърс

Надеждите на ЛА Лейкърс за попадане в плей-ин шампионата на Националната баскетболна асоциация (НБА) ще продължат в четвъртък в Юта още веднъж без огромната им звезда ЛеБрон Джеймс, който ще пропусне втори следващ мач на „ езерняците “ поради навехнат гален.

„ Кралят “ пострада през първото полувреме при загубата от Ню Орлиънс Пеликанс в неделя и не игра при провалянето от Далас Маверикс два дни по-късно. Въпросната загуба, в която калифорнийци инкасираха 82 точки за първото полувреме от водения от Лука Дончич отбор на Мавс, остави Ел Ей отвън топ 10 в Западната конференция, при седем оставащи мача до края на постоянния сезон.

Топ 6 се класират непосредствено за плейофите, до момента в който тимовете от 7-10 ще се борят в плей-ина за останалите две места. Лейкърс се върнаха краткотрайно на десетото място след загубата на Сан Антонио Спърс от Мемфис Гризлис – „ езерняците “ са с баланс 31-44, до момента в който „ шпорите “ са с 31 победи и 45 провали. Пеликанс пък към този момент са с 33-43 след втория си следващ триумф, този път над Портланд Трейл Блейзърс.

В добавка към Джеймс, който е навън за конфликта с Джаз довечера, Лейкърс дефинираха другата звезда Антъни Дейвис като „ под въпрос “. Но ESPN беше измежду медиите, които оповестиха, че Дейвис, който не е играл от 16-и февруари насам поради травма на стъпалото, може да се завърне за петъчното домакинство против Ню Орлиънс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР