Надеждите на Арсенал и Тотнъм да привлекат нападателя на Интер

...
Надеждите на Арсенал и Тотнъм да привлекат нападателя на Интер
Коментари Харесай

Лаутаро е все по-близо до нов договор с Интер

Надеждите на Арсенал и Тотнъм да привлекат нападателя на Интер Лаутаро Мартинес са съвсем угаснали, откакто той се е съгласил да подпише нов контракт с „ нерадзурите “, който няма да съдържа уговорка за откпуване.

И двата британски клуба се стремяха да подпишат с нападателя през лятото, само че италианците блокираха сходен процес, откакто се съгласиха да продадат Ромелу Лукаку на Челси.

Смята се, че Арсенал и Тотнъм са траяли да наблюдават за аржентинския национал през първите няколко седмици от новия сезон. Но в този момент може да се наложи да се откажат от преследването му поради това, че в новия му договор няма да има откупна уговорка, което значи, че Интер ще има мощен коз при възможни бъдещи договаряния.

24 годишният Мартинес имаше още две години от актуалното си съглашение. Той беше оценен на към 55 милиона паунда през лятото, само че тази цифра ще се усили в резултат на новата договорка.

Both north London clubs had been keeping tabs on the forward
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Новината ще пристигна и като горчив удар за Барселона, който съгласно информациите също е имал интерес към Мартинес. Финансовото състояние на клуба съществено затруднява набирането на средства за огромни прехвърляния като на Лаутаро.

Смята се, че нападателят ще бъде първият от редица значими играчи, които ще удължат договорите си с клуба. Според „ Tuttosport “ от Интер също се надяват да обвържат дълготрайно Николо Барела, Марсело Брозович, Милан Шкриниар и Стефан Де Врай.

Мартинес към този момент има три гола в три дуела в Серия А през този сезон, като всички очаквания са ориентирани към него, че ще бъде идеалният заместител на Лукаку.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР