Надеждите на Анди Мъри да стигне до осминафиналите на турнир

...
Надеждите на Анди Мъри да стигне до осминафиналите на турнир
Коментари Харесай

Анди Мъри не се даде без бой, но отстъпи на Беретини

Надеждите на Анди Мъри да стигне до осминафиналите на шампионат от Големия шлем за първи път от 2017 година бяха пречупени от Матео Беретини. Италианецът победи някогашния номер 1 в света с 6:4, 6:4, 6:7(1), 6:3 в мач от третия кръг на US Open. Мъри избави осем мачбола преди да завоюва третия сет.

Шампионът в Ню Йорк от 2012 година трансформира дуела в страхотна борба, само че трябваше да отстъпи след 3 часа и 47 минути игра. 35-годишният Мъри въпреки всичко може да е удовлетворен, че игра в третия кръг на шампионат от Шлема за първи път от миналогодишния " Уимбълдън " и за втори от 2017 година

Беретини, който играе на първи шампионат от Големия шлем от Австралия заради интервенция на ръката, ще спори с Алехандро Давидович Фокина за място на четвъртфиналите. Испанецът по-рано през днешния ден победи Даниел Галан Риверос от Колумбия с 6:4, 5:7, 6:4, 6:4.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР