Надеждата са Кирил Петков и Асен Василев, защото за пръв

...
Надеждата са Кирил Петков и Асен Василев, защото за пръв
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Волт предоставя техническото средство, с което Кирил Петков и Асен Василев да се явят на изборите

Надеждата са Кирил Петков и Асен Василев, тъй като за пръв път виждаме хора, които са направили съответни каузи. Ние им предоставяме техническото средство, с което ще се явят на изборите. Свикнали сме да виждаме хора, които дават обещание доста, а, когато се случи мандат, не подхващат дейности. Кирил и Асен демонстрират храброст и водачество, а България има потребност от водачество сега. Това разяснява в " Денят стартира с Георги Любенов " представителят на партия " Волт " Настимир Ананиев.

По думите му постигнатото в 46-ото Народно заседание значително се дължи точно на тях двамата.

" Ние нищо не сме желали, с изключение на в листите да няма сътрудници на Държавна сигурност. Поставихме и червени линии по отношение на партии, свързани с прехода и отрицателната известност на България, а точно ГЕРБ и Движение за права и свободи ", добави той.

Настимир Ананиев разяснява, че за пръв път толкоз огромен % аполитични хора са изразили предпочитание да гласоподават и доста хора са намерили кого да поддържат в лицето на новия политически план.

" Актуализираха се пенсиите и се подвигнаха над прага на беднотия, което от години се приказва, само че никой не го е правил досега. Те демонстрираха, че имат смелостта, която се изисква в сходни обстановки ", сподели още Настимир Ананиев.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР